FABETKER

Cégismertető


A FABETKER Kft. - a világszerte Hungarikumként ismert - Hortobágy peremén elhelyezkedő alföldi kisvárosban, Nádudvaron működik. 
Szakmai elődjei – a magyar mezőgazdaság egyik zászlóshajója, a NAGISZ Zrt. többségi Tulajdonában lévő – NÁDÉP Kft., illetve a NÁDÉP-FABETON Kft. voltak. 
A 2016-ban alakult Társaság alapítói szakmai befektetők. Az útépítési szakmában jól ismert Zajköz Kft., továbbá az állattartásban és az élelmiszeriparban meghatározó jelentőségű NAGISZ Zrt. és a Hungaromeat Kft.-k.
A jelenlegi tulajdonosi kört három, kizárólag magyar tulajdonú társaság alkotja.

Cégünk egyik meghatározó termékvonalát a különféle beton és vasbeton gyártmányok  
 jelentik. Havi több tízezer folyóméteres gyártókapacitások épültek ki az út- és vízépítési elemekből, mint vasalt és vasalatlan folyókák, mederelemek és fedlapjaik, tört és íves vonalú padkafolyókák, közúti keretelemek, vasútépítési peron- és árokburkoló elemekből (L15, L30, L55, támfalas és egyenlő szárú árokburkolók, Barcsi árokburkoló elemek stb.)
Megrendelőink meghatározó gyártói pozícióba emelték a Fabetker Kft.-t az említett vasbeton termékek piacán.
Fontos helyet foglalnak el a termékpalettán a mezőgazdasági betontermékek is (rácspadozatok, karámelemek, silótámfalak stb.).
Új színfoltot jelentenek a gyártmányok között a különféle látszóbeton esztétikával bíró elemek, mint a homlokzatdíszítő lapok vagy a légpórusmentes baromfiól lábazati elemek, amelyekkel biztosítható a szalmonella-mentesség az állattartó telepeken.

A társaság stratégiai termékcsoportját jelentik az XTR-Akusztik és a Fa-Akusztik zajvédő
falrendszerek, továbbá a FAMADÁR típusú madárterelő panelek. E termékkörök hazai piacán Társaságunk vezető szerepet tölt be. 

Az elégedett Vevő, a legjobb reklám! – Ez cégünk üzleti filozófiája!

 A PIAC, a VEVŐ jelöli ki számunkra a fejlesztési irányokat és késztet folytonos megújulásra, mívesebb termékek előállítására, a kapcsolódó szolgáltatások színvonalasabb elvégzésére. Ebben a szellemben végzett munkának eredménye, hogy 2019-ben már közel 2,2 Mrd Ft-os árbevételt produkált a foglalkoztatott 90 fő, amelyet a technikusok mellett 8 mérnök és 2 közgazdász irányít. A 2020-as évben 40.000 m3 betonterméket gyártott a Társaság, a több mint 400 millió Ft-os eszközparkkal. Kiemelkedő, hogy a kulcsberendezésekből 
(keverőtelepekből-, kavics- és fabeton keverők-, hőérlelő gőzfejelsztőkből, nagyméretű vibroasztalokból stb.) 2-3 db gondoskodik a termelésbiztonságról. 


Cégünk valamennyi gyártmánya rendelkezik a beépítéshez szükséges alkalmassági   
engedélyekkel, típusvizsgálati tanúsítványokkal. Továbbra is működtetjük a 2016-ban kiépített MSZ EN ISO 9001:2009 sz. minőségirányítási rendszert, ezzel is biztosítva gyártmányaink egyre magasabb műszaki színvonalát, illetve mind esztétikusabb megjelenését. 

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen árajánlatot!